1

Suspek pecah rumah mati ditembak

Description....

----------------------- www.bharian.com.my/bhtv :: www.facebook.com/bhonline :: www.twitter.com/bharianmy :: www.instagram.com/beritaharian

Publisher:Berita Harian Online

HOT Related!!

  1. Melodi: Soffi Jikan mengulas kes Farid Kamil

    Melodi: Soffi Jikan mengulas kes Farid Kamil

    ...

  2. compilation lawak pencuri yang fail ketika mencuri

    compilation lawak pencuri yang fail ketika mencuri

    thank for watching jangan lupa like ngan subscribe untuk banyak lagi video menarik geng dan klik butang loceng dibawah untuk menjadi orang yg pertama tonton video didalam channel ini jangan risau loceng dan subscribe ini tidak perlu dibayar ia percuma sahaja 👍 sebarang komen yang anda tulis di r...

  3. Sayu..jeritan mangsa kebakaran kedengaran

    Sayu..jeritan mangsa kebakaran kedengaran

    Suasana tempat kejadian kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah sayu apabila mendengar jeritan mangsa yang berada didalam. Video yang tular di Facebook kedengaran suara perempuan yang kesedihan berkata masih ada orang dalam pusat tahfiz itu. Sekurang-kurangnya 24 maut dalam kebakaran di Pus...

  4. Kanak-kanak dipaksa minum air panas

    Kanak-kanak dipaksa minum air panas

    ----------------------- www.bharian.com.my/bhtv :: www.facebook.com/bhonline :: www.twitter.com/bharianmy :: www.instagram.com/beritaharian...

  5. Rumah Datuk Aliff Syukri Yang Sekarang....

    Rumah Datuk Aliff Syukri Yang Sekarang....

    aliffsyukriterlajaklaris tak larat nak bising..org tak faham apa yg saya rasa nmpak happy tapi saya terseksa sbb rumah tak siap.. ni vedio lamaa.. soo dah faham kenapa saya masak diruangan yg sempit dan jarang update??😭 #vedio lama ni.. x nak update pasal umah lagi sbb nak suprise korang kena tu...

  6. Orang Indonesia harus melihat ini!

    Orang Indonesia harus melihat ini!

    Apa beda ya kampung di Indonesia dan kampung di Malaysia?...

  7. Pulangkan darjah kebesaran Johor jika fikir tak layak pakai

    Pulangkan darjah kebesaran Johor jika fikir tak layak pakai

    ----------------------- www.bharian.com.my/bhtv :: www.facebook.com/bhonline :: www.twitter.com/bharianmy :: www.instagram.com/beritaharian...

  8. Rumah baru dato sri alif syukri - pergh cantik gila.

    Rumah baru dato sri alif syukri - pergh cantik gila.

    ...

  9. Sari Yanti Jelous Jep Sepahtu Nak Kawin Dengan Mira Filzah

    Sari Yanti Jelous Jep Sepahtu Nak Kawin Dengan Mira Filzah

    Siyappa Sukka Yinni cannel Yabdullah Tulun Ramey-Ramey Subscribe Yabdullah Punya Cannnel... Abdullah Yensem Channel Tonton episod penuh di : http://www.tonton.com.my http://extra.tonton.com.my Tahun ini Malaysia bakal digemparkan lagi dengan lawak tidak kering gusi daripada pelawak-pelawak terken...

  10. BUKAN HANYA TUN MAHATHIR NAK GULING KLEPTOKRAT!

    BUKAN HANYA TUN MAHATHIR NAK GULING KLEPTOKRAT!

    MENARIK DALAM KERATAN BERITA 193-2: BUKAN HANYA TUN MAHATHIR NAK GULING KLEPTOKRAT! Layari Facebook kami untuk mendapat berita dan isu semasa di Malaysia. Facebook : https://www.facebook.com/jomchannelonline Youtube : https://www.youtube.com/c/Jomchannel Twitter : https://twitter.com/Jomchannel...